Om oss: 

Team Pannben arbetar brett inom friskvård och Hälsa i Upplands Väsby och Stockholm, med fokus på fysiska aktiviteter. Företaget leds och/eller projektleds av grundaren Eric Hedqvist. Vi bedriver även ideel verksamhet via vår ideella förening. 

Uttöver verksamheten med gruppträning för våra medlemmar i Upplands Väsby så har vi flertalet företagsuppdrag i storstockholm. Vi anordnar träningsresor och vi är stolt arrangör av Väsby Stadslopp. Vi har funnits sedan 2013 och har haft 100 % aktiv verksamhet sedan 2015. 

Mål med träningen: 

Vår målsättning är att erbjuda träning med en inbjudande och prestigelös känsla där alla deltar efter egen förmåga och förutsättningar. Vi strävar efter en familjär stämning på träningen där alla peppar varandra. Vi välkomnar alla oavsett ålder, kön, bakgrund eller nuvarande träningsform. Alla tränar tillsammans, oavsett nivå. Alla gör samma övningar - Alla är helt slut efter passet!

Kom igång med träningen hos oss: 

Du behöver inte vara "i form" för att träna med oss. Du behöver ingen förberedelse och ingen utrustning. Du behöver bara dyka upp & ta med Pannbenet- resten sköter vi. Ta med en kompis och boka gratis provträning!

 

Väsby Stadslopp fyller 3 år!

Lördagen 19/5 arrangerar vi tredje upplagan av motionsloppet och folkfesten Väsby Stadslopp! Vi välkomnar alla kategorier att delta! Vi har löpklasser på 5 eller 10 km, vi har en promendadklass på 5 km och så har vi en barnklass för barn 0-15 år på 1km! 

I samband med Väsby Stadslopp i år anordnar vi även en Crossfittävling som kommer utspelas vid eventområdet framför publik och utställare. Kom gärna förbi och heja!