Prestigelös och familjär träning

Vår målsättning är att erbjuda träning med en inbjudande och prestigelös känsla där alla deltar efter egen förmåga och förutsättningar. Vi strävar efter en familjär stämning på träningen där alla peppar varandra. Vi välkomnar alla oavsett ålder, kön, bakgrund eller nuvarande träningsform. Alla tränar tillsammans, oavsett nivå. Alla gör samma övningar - Alla är helt slut efter passet.

Du behöver inte vara "i form" för att träna med oss. Du behöver ingen förberedelse och ingen utrustning. Du behöver bara dyka upp & ta med Pannbenet- resten sköter vi. Ta med en kompis och boka gratis provträning!

Väsby Stadslopp

Vi är stolt arrangör uttav Upplands Väsbys eget stadslopp: Väsby Stadslopp. Springloppet hade sin premiär 2016 och sedan dess har vi arrangerat Väsby Stadslopp en gång per år. Väsby Stadslopp är ett lopp för hela familjen med deltagarklasser både för stora och små, tävlande som för motionärer. 

Norrort Scaled Throwdown

2018 arrangerade vi för första gången Crossfittävlingen Norrort Scaled Throwdown (NST). Tävlingen är en så kallad "skalad tävling" inom Crossfit vilket innebär att den riktar sig mer mot nybörjare/motionärer av idrotten. Man tävlar tillsammans i par, kille/kille, tjej/tjej eller kille/tjej i mixed klassen. 2019 års tävling är nu genomförd och datum för 2020 kommer efter sommarperioden. 

Träningsgruppen

Team Pannbens träningsgrupp i Upplands Väsby har funnits sedan 2013 och sedan dess har vi erbjudit träningar regelbundet varje vecka fram till idag. Medlemmarna i Team Pannben består av alltifrån ungdomar i 15-25-årssåldern, medelålders vuxna till pensionärer.

Vår målsättning är att erbjuda träningspass där alla trivs, kan delta på sina vilkor och känna att de utvecklas så länge. Träningsschemat är varierat med fokus på funktionell träning. Vi rekommenderar regelbunden träning och vill att våra medlemmar tränar med oss ca 3-4 ggr/veckan för att utvecklas.