Norrort Scaled Throwdown

När/vart: 

Lördagen 2018.05.19 Upplands Väsby. Adress: Vilundahallen (Husarvägen 29). Omklädningsrum och uppvärmningsyta i Vilundahallens kampsportscenter. Eventen kommer ske på olika platser i anslutning till Vilundahallens kampsportscenter. 

Inregistrering: 

Inregistrering kommer ske i Vilundahallens kampsportscenter. Här kommer ni kunna förvara kläder/väskor etc. Vill ni låsa in er saker i skåp behöver ni meda eget hänglås. Vi har hallen bokad hela dagen så ingen annan än tävlande och personal kommer finnas på plats. Här inne kommer ni kunna värma upp inför eventen då det finns gott om yta. Duschar/toaletter finns att tillgå här inne. 

Info om tid för inregistering kommer!

Tävlingsstart:

Info om tider för respektive event kommer! 

Event 1: Prel starttid 12.00

Event 2:

Event 3:

Event 4:

Event 5:

Tävlingskläder/utrustning:

Kläder efter väder! Eventen kommer att utspelas utomhus i anslutning till Vilundahallen. Löpkläder/skor behövs och simkläder till finaleventet som är inne i Medley Vilundabadets 25 m simhall. Tips att ta med lite olika skor som du/ni kan skifta mellan vid behov. 

Publik:

Självklart hoppas vi många nära och kära till de tävlande kommer och hejar! Vi tar ej någon avgift för publik. Som Publik ber vi er att respektera domare/funktionärer under dagen och vi ser gärna att anhöriga/publik inte följer med atleter in i omklädningsrum/uppvärmningsytan i Vilundahallens kampsportscenter. 

Priser till vinnare 1-3 i respektive klass:

Prisutdelning kommer ske i Vilundabadets simhall direkt efter avslutat finalevent. 

1:a Pris:

- Flak med Nocco 

-Kippkort 10 tillfällen hos Extremfabriken 

2:a Pris:

(Mer info kommer) 

3:e Pris:

(Mer info kommer)