Norrort Scaled Throwdown 2020

TÄVLINGEN SOM SKULLE GÅTT LÖRDAGEN 4/9-2021 ÄR TYVÄRR INSTÄLLD!

FÖLJ @NORRORTSCALEDTHROWDOWN PÅ FACEBOOK FÖR UPPDATERINGAR OCH KONTAKTA OSS GÄRNA VID FRÅGOR.

Vår ambition är att erbjuda prestigelösa och roliga Crossfittävlingar i norra Stockholm för nybörjare och motionärer som vill testa på att tävla inom Crossfit! 

Till 2021 kommer vi erbjuda tävlingsplatser för lag i par i klasserna mixed dam/herr och dam.  Tävlingen riktar sig till er som är nybörjare/motionärer och vill testa på att tävla inom Crossfit. Vi undanber tävlande som kört RX-tävlingar och/eller som placerat sig 1-3:a i tidigare tävlingar. Vi förbehåller oss rätten att omedelbart diska lag som bryter mot detta. Är ni osäkra så ska ni fråga oss först!

Under dagen kommer alla atleter tävla tre olika event med fokus på stor variation. Efter de tre första eventen kommer lagen i topp fem kvalificera sig vidare till det sista och fjärde finaleventet. Tävlingen är en utomhustävling som sker på Renew Arena (Vilundavallen) i Upplands Väsby.

Historiskt sett tar platserna till tävlingen slut så säkra er plats i god tid!

Pga corona reserverar vi oss för att ändringar kan komma att ske!

Vi rekommenderar er att följa vår facebooksida @norrortscaledthrowdown för uppdateringar och nyhter! Har du/ni frågor kring tävlingen så kan ni maila oss på norrortthrowdowns@gmail.com eller kontakta oss via pm på vår facebooksida! :) 

Kravprofil:

Deadlift: 60/80 kg

Clean & Jerk: 30/50 kg

Snatch: 25/40 kg

Thruster: 20/40 kg

KB Swings: 18/24 kg

Pull Ups:  Ej krav

Double Unders: Ej krav

Muscle ups:  Ej krav

Simning: Kunna simma minst 50 m oavbrutet (Valfri simstil)

Löpning: Kunna springa/jogga minst 5 km oavbrutet 

OBS! Kravprofilen är en rekommendation och ingen fast regel på vad som kommer/inte kommer under tävlingen. Det kan komma både tyngre/lättare vikter än vi anger här. 

Anmälan till tävlingen sker via formuläret. Pris 1500 kr. Vi återbetalar ej anmälningsavgifter men tillåter er att byta/sälja era startplatser till annat lag. Efter anmälning syns ert lag i menyn för anmälda atleter.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Fakturan skickas 1-5 dagar efter anmälan. 

Stolt sponsor av NST
Stolt sponsor av NST