Pre-sum Bootcamp - Kickstart mot sommarformen!

Nu startar vi upp ett 6 veckors pre-summer bootcamp i Upplands Väsby! Bootcampet riktar sig till dig som vill komma igång med träningen, få extra push och pepp, och komma i bra form inför sommaren. Ingen tidigare träningserfarenhet krävs. Träningen riktar sig mot nybörjare och motionärer! Vi är alla här för att komma i form och under 6 veckor ger vi järnet och PEPPAR varandra!

Gruppen kommer vara begränsad till max 20 personer och ett minimuim på 10 pers för att starta. Blir första gruppen fullbokad så kommer vi kolla på att starta en till grupp och/eller addera flera träningstider. Betalning skickas ut via faktura efter att gruppen har startat. 

Träningsupplägg:

Träningen kommer vara tre dagar i veckan och genomföras med olika teman varje träning. Vi kommer alltid att köra helkroppspass för maximal träningseffekt och förbränning. Varje pass kommer hållas i Runbyspåret i Väsby. Vi samlas på gräsmattan vid startplatsen för spåret. Gratis bilparkering finns i anslutning till träningspassen. Träningarna kommer pågå i 90 min. Vi kommer ha "drop in" under träningen så hinner du t.ex inte till träningens start kl 18.30 så är det helt okej att "droppa in" t.ex kl 19.00. Kläder efter väder gäller! Tips är att ta med en liten filt/handduk som underlag till gräsmattan. 

Datum och tider (Vecka 21 t.o.m v 26)

Måndagar kl 18.30-20.00

På måndagar fokuserar vi på styrketräning!

Torsdagar kl 18.30-20.00

På Torsdagar fokuserar vi på konditionsträning!

Lördagar: 09.30-11.30

På Lördagar mixar vi styrka/kondition och avslutar med rörlighet/stretch och nedvarvning. 

Tränare:

Cecilia Wallin (10 årig karriär som landslagskvinna inom fullkontaktskarate)

Eric Hedqvist (Personlig Tränare vi The Academy)

Joakim Nyfalk (Tränare hos Team Pannben)

Cecilia Instebö (Diplomerad löptränare)

Pris:

Priset för pre-sum Bootcamp är 1200 kr. Betalar du per tillfälle är priset 150 kr/tillfälle. Anmälan för du via formuläret nedan. Betalning via faktura skickas ut dagen efter att bootcampet startat. Betalar du per tillfälle gör du din bokning per tillfälle du kommer. 

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.