Medlemskap Team Pannben utan bindningstid. Betalas via faktura. 

Detta är för dig som vill betala medlemskap för ett år.

För dig som kommer mer sällan och vill betala för engångsträning. 

Medlemskap för ungdomar 18-20 år. Betalas via faktura.

Om vår träningsgrupp: 

Team Pannben är en träningsgrupp i Väsby, norr om Stockholm. Vi arrangerar träningspass i grupp. Du behöver inte vara "i form" för att träna med oss. Du behöver ingen förberedelse och ingen utrustning. Du behöver bara dyka upp & ta med Pannbenet- resten sköter vi. Ta med en kompis och boka gratis provträning!

Vår målsättning: 

Vår målsättning är att erbjuda träning med en inbjudande och prestigelös känsla där alla deltar efter egen förmåga och förutsättningar. Vi strävar efter att skapa familjär stämning på träningen där alla peppar varandra. Vi välkomnar alla oavsett ålder, kön, bakgrund eller nuvarande träningsform. Alla tränar tillsammans, oavsett nivå. Alla gör samma övningar - Alla är helt slut efter passet!

Hur vi tränar: 

På träningarna använder vi hela kroppen och jobbar med funktionella röresler!

Hos oss finns inga maskiner som i typiska gym. Istället springer vi, hoppar, kryper, lyfter, drar, balanserar, roterar, rullar, bär, välter, kastar och fångar vi. Naturliga rörelser i en naturlig miljö. Vi tränar utomhus på Vilundavallen, eller under tak på våra inomhuspass i Vilundahallen eller Messingen.

Vi mäter din utveckling:

Det är roligt att träna men det är ännu roligare att träna och att se en märkbar utveckling av resultat. Det är anledningen till att vi ca var tredje månad anordnar konditions och styrketester för våra medlemmar. För att mäta den fysiska utvecklingen efter att tränat med Team Pannben.

Under fystesteterna testar vi din kondition och styrka i olika tester. Alla testerna är för din personliga utvecklings skull och jämförs inte med några andra medlemmars resultat. 

Är du under 18 år eller +65 år?

Faller du i denna kategori är samtliga gruppträningspass kostnadsfria för dig som deltagare, i samarbete med Kultur & Fritidskontoret i Upplands Väsby. Ingen föranmälan krävs utan det är "drop in" under träningstiderna. Är du -14 ser vi gärna att målsman följer dig till och från träningen.