Hotell:

Hotell Almunecar Playa Spa. Boendet ligger 5 minuters promenad från stranden. Detta hotell ligger på stranden, 600 meter från Almuñecars historiska centrum. Här finns 1 spa och 1 pool med vattenrutschbanor. Alla rum har en egen balkong med vacker utsikt. På Almuñecar Playa Spa Hotel kan du även spela minigolf och bordtennis.

Poolen är omgiven av gratis solstolar. Det finns underhållning för vuxna och barn. Alla rum har luftkonditionering, takfläkt och uppvärmning. Det finns satellit-TV och en minibar. Värdeskåp går att hyra. Du får tillgång till hotellets spa mot en extra kostnad. Spaet har bastu och ångbad, och du kan koppla av med massage.


I resan ingår del i dubbelrum. Del i dubbelrum innebär att du bokar en del i ett dubbelrum som du sedan får dela med en annan resenär av samma kön som också önskar detta. Sängarna är separerade. Önskar du bo med en soecifik person anger du det i din bokning så ordnar vi det.

Mat:

Almuñecar Playa Hotel erbjuder en varierad frukostbuffé. Det finns flera barer och en stor restaurang. I din bokning har du hel-pension med frukost, lunch och middag.