Varför ska jag resa med Team Pannben? 

Vi välkomnar alla som gillar att träna och du väljer själv på plats hur stor just din utmaning blir. Våra kunniga coacher planerar resan med tid för både tuffare utmaningar och tid för övriga upplevelser och återhämtning.


Vilken fysisk nivå krävs för att resa med er?

Våra resor passar alla oavsett fysiska förutsättningar, alltifrån dig som vill ha en kick för att komma igång med träningen till dig som vill ta din träning till nästa steg.  Med på resan har vi kunniga coacher som kommer att hjälpa dig oavsett nivå.


Kan jag resa ensam?

Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Jag vill resa tillsammans med en vän, men vi är på olika träningsnivåer kan vi åka tillsammans ändå?

Självklart kan man resa tillsammans. Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer då vi alltid anpassar träningen så att man kan köra efter sin egen nivå! Tillsammans pushar vi varandra att klara träningen. Vi samlas sedan glada och nöjda vid middagsbordet och vid andra gemensamma aktiviteter.

Vad behöver jag ha med mig?

Vi rekommenderar dig att ta med dig det du vanligtvis skulle göra på en semester + extra träningskläder. 

Tillgång till wi-fi?

Hotellet bjuder på 1h timme gratis surf i receptionen. En veckas obegränsad wi-fi kostar 20 euro. För en dag betalar du 6euro. Betalas i receptionen. Betalt Wi-fi fungerar på hotellrummet.  Vi rekommenderar att köpa en veckas wi-fi till er som önskar internet. 


Vad innebär boende - del i dubbelrum?


Del i dubbelrum innebär att du bokar en del i ett dubbelrum som du sedan får dela med en annan resenär av samma kön som också önskar detta. Sängarna är separerade.