Löpskola med Coach Cecilia Instebö

Om Träningen:

Nu startar vi en ny löpskola i samarbete med bostadsföretaget Brabo med diplomerade löptränaren Cissi Instebö som ledare. Dessa träningar riktar sig till målgruppen nybörjare/motionärer som vill komma igång med löpträning och/eller få bättre löpteknik och kondition.


Träningarna kommer vara anpassade så att de hålls på en plats där gruppen kan träna ihop oavsett vilken träningsnivå deltagrna befinner sig på. Vi kommer alltså inte ge oss ut på lååååånga löpturer utan vi kommer fokusera mer på intervaller.


Målsättning:

Slutmål träningarna är att klara av att delta i Väsby Stadslopps 5 km springlopp 19/5 med god löpteknik, kondition och anpassat tempo. Självklart är deltagandet i loppet inget krav. 

Inga förhandskunskaper:
Du behöver inga förhandskunskaper eller träningsbakgrund för att delta. Vi är alla här för att träna och bli bättre. Ta med löpskor och spring i kläder efter väder. Värdesaker såsom nycklar/telefon etc tar ledaren i sin väska om man vill lämna ifrån dem.


Kostnad/anmälningskrav:

Träningen är 100% kostnadsfri men med krav på föranmälan till detta evenemang. För att få delta behöver du innan träningen "CHECKA IN" på din facebooksida och skriva texten "Löpträning med BRABO inför Väsby Stadslopp". Anmäl din närvaro genom att maila info.teampannben@gmail.com

Datum:


Datum för löpträningar:12/3, 19/3, 26/3, 2/4, 9/4, 16/4, 23/4, 30/4, 7/5 och 14/5. (Måndagar 18.00-19.00)


Adress:

Messingens entré, Upplands Väsby. Precis brevid Brabos lokal på centralvägen.


Tränare:

Cecilia Instebö - Dimplomerad löpcoach.