Väsby Stadslopp 2019

Datum och tid

Lördagen 18/5/2019. Starttid för barnens hinderbanelopp är 11.00 och starttid för övriga klasser (5 + 10 km löpning och 5 km promenad) är kl 12.00. 

Start och mål

Utanför Väsby Centrums östra entré (Huvudentré) Under dagen har vi spärrat av en del av parkeringen där vi komme ställa upp scen och göra et start/målområde. 

Tidtagning och numerlappar

Nummerlappar och chip kan hämtas ut i Väsby Centrum evenemangsdagen 18/5 från kl 10.00. Tidtagning med chip gäller för motionsklass, ej för barnens hinderbarnelopp eller promenadklass, däremot gäller nummerlappar för alla. Chip och nummerlappar kommer att delas ut samma dag som loppet är. Vi skickar inte ut någonting innan. Chipet skall återlämnas direkt efter målgången. Vi delar ut säkerhetsnålar gratis till nummerlapparna. Chipet skall fästas på höger fot med chipet riktat uttåt åt höger.

Efteranmälan till loppet

Det går bra att efteranmäla sig på plats på morgonen från kl 10.00 mot swishbetalning (Endast swish eller jämna pengar i kontanter, vi har ingen växel) Anmälan via hemsidan stänger på kvällen torsdagen 16/5. 

Avbokning

Det går bra att avboka sig när som helst (Vi återbetalar dock ej startavgifter)

Kan en vuxen springa med sitt/sina barn?

Ja, målsman är ansvarig för sitt barns säkerhet även om vi självklart kommer ha funktionärer på plats. Vi rekommenderar att man som förälder följer med och springer/går med sitt barn från start hela vägen in i mål. 

Springer alla samtidigt?

Vi planerar gemensam start både för alla barnen barnens Hinderbana och sedan för alla resterande motionsklassen/promenadklass. 

Vad skall man ha på sig?

Kläder efter väder! Shorts, t-shirt/linne och springskor som man inte är rädd om. Tänk på att vi har en vattenspridare igång under barnens hinderbana. 

Finns det omklädningsrum på plats?

Nej, det finns inga omklädningsrum däremot finns det toaletter i Väsby Centrums södra entré.

Övrigt

Samtidigt som Väsby Stadslopp går av stapeln arrangerar vi en av Stockholms största Crossfittävlingar med ca 150 tävlande atleter nere på Vilundavallens stadion i Upplands Väsby. Kom gärna ned och titta på evenemanget!

Har du funderingar över något? Maila vasbystadslopp@gmail.com så svarar vi dig så snart vi kan!

Mendez uppträder ca 12.10
Joyvoice uppträder ca 12.30